sâmbătă, 11 septembrie 2010

Pai... ceva sadic...


Ma inunda o infinitate de ganduri…de ce nu?Lasa-le sa vina,ce altceva am de facut?Gandesc mananc si dorm…atata tot…

Visez…visez cu ochii deschisi…visez munti,orase,case…visez lumea de afara,o lume indepartata…O vad luminoasa nespus de calda…Vad o piscina…soare,tin in mana o Coca-cola rece…beau.E racoroasa.Imi dau lacrimale…Sunt nespus de fericit!!!Vad persoane…dar nu le cunosc!Sunt departe de casa,oh!…atat de departe…Si mi-e dor!Mi-e dor de tot ce am lasat acasa.Chiar daca tot timpul nu am considerat-o casa mea,chiar daca tot timpul am vrut sa plec de acolo.

Incerc sa-mi imaginez camera mea…Era plina de postere…era dezordonata…patura de pe patul meu era nespus de colorata!Ca un curcubeu!Culorile foarte vii…fosforescente.Imi inspira viata …neliniste,shi repulsie…In minte imi suna inceputul melodiei de la Nothing Else Matters de la Metallica.Nu am putut sa invat toata piesa…si imi pare rau!Nu ma gandesc sa dau timpul inapoi,fiindca stiu ca nu e posibil,stiu ca daca continui sa ma gandesc o sa ma agit atat de tare incat o sa complic lucrurile.M-am saturat sa fiu pedepsit.

Sunt nespus de trist…In ultimul timp mi-am pierdut rabdarea,mi-am pierdut increderea,mi-am pierdut speranta.Eu urasc singuratatea.Ma urasc!Ma urasc!Incep sa urlu:MA URASC!Incerc sa ma misc dar nu pot!!!Am sa innebunesc curand…ma gandesc.Am sa-mi pierd mintile.Daca nu le-am pierdut deja…

As vrea sa fiu in orasul meu,in PUB cu prietenii,sa beau, sa fumez si sa dau din cap pe muzica black.Am si uitat cum se face.Imi rotesc capul in stanga…in dreapta.Parul imi atarna obraznic pe obraji…e atat de lung……de un blond murdar,e plin de praf si e mai tot timpul umed…Unghiile mele sunt rupte pana in carne,sunt crapate si cateodata ma dor atat de tare ca-mi vine sa le smulg din carne si sa le arunc.Sunt galbene-maronii-sangerii.Imi privesc picioarele…parca nici nu-s ale mele.Unghiile sunt nespus de lungi si neingrijite.

Patul in care stau e neconfortabil si ma doare tot corpul.Gatul e teapan si e umflat…Sunt racit shi mi-e frig…Imi patrunde in corp umezeala si frigul.Imi doresc moartea!!!Ma gandesc numai la asta toata ziua…Vreau ca totul sa se termine odata!

Deodata imi revin in minte scene din trecut.Au trecut 5 ani dar reusesc sa-mi aduc aminte totul in cele mai mici detalii.E incredibil ce poate face ura dintr-un om!E de necrezut cum il poate schimba de mult!

Totul a inceput in gluma…Eram in ultimul an de liceu si eram in clasa cu un baiat nespus de antipatic.Nu facea nimic decat sa rada si sa-si bata joc de profesori.Nu trecea un minut in care el sa nu vorbeasca.Il uram!!!Nu puteam fi atent la ore din cauza lui,si daca nu eram atent la ore nu intelegeam nimic si acasa imi era foarte greu sa invat.Deja nu mai suportam sa-i aud glasul mironosit si fals asa ca m-am hotarat sa-i dau o lectie.

Dar pentru asta trebuia sa fiu prietenul lui.Trebuia sa gasesc un moment potrivit pentru a-mi aplica planul.Urma sa il rapesc.Stiu ca poate suna comic,dar asta am facut!Cel mai bun prieten al meu s-a suparat pe mine cand a vazut ca m-am imprietenit cu dusmanul nostru.

Il uram amandoi de moarte,numai ca eu am fost singurul care a mers prea departe.Acum el traieste linistit…E casatorit si are 2 copii.

Deci cum spuneam,am reusit sa ma imprietenesc cu ‘’dusmanul’’.Nu mi-a fost greu…nu era prea inteligent.Asa ca intr-o zi l-am chemat acasa la mine…Eram singur.I-am dat de baut ceva,dupa care si-a pierdut cunostinta.L-am pus in masina si am plecat inspre locul de actiune-o veche fabrica-nu departe de casa.

Ajuns acolo l-am legat bine de maini si de picioare.In jumatate de ora s-a trezit.I-am spus ca vom face un mic joc.A intrat in panica vazand acul din mana mea si a inceput sa urle.

-Nici macar nu am inceput si deja tremuri!i-am zis.

-Ce vrei sa faci?Dezleaga-ma!Bine,ai vrut sa ma sperii,ai reusit,acum putem pleca?Te rog,va ramane intre noi!Eu stiu ca tu glumesti,nu ai fi in stare sa-mi faci rau!imi zice.

-Vezi "prietene", asta e problema ta,tu vorbesti prea mult!Eu mi-am dat seama ca nu depinde de tine sa te opresti,si m-am hotarat sa te ajut!O fac pentru binele tau,crede-ma!O sa-ti ramana cicatrici,asa o sa-ti amintesti tot timpul ca trebuie sa-ti tii gura!O sa te doara dar va trece,crede-ma!

Se uita speriat la mine si respira foarte agitat.M-am apropiat de el.A inceput sa se zbata si sa tipe.I-am dat un pumn din toata inima.A inceput sa planga.Devenea din ce in ce mai nervos si-mi placea enorm sa ma joc cu frica lui.Imi placea ca eram doar noi doi si ca eu aveam toata puterea.El era jucaria mea.Eu aveam acul…Puteam sa jucam wodoo!Imi placea idea.Am inceput sa rad.Mi-am aprins o tigara,vroiam sa savurez fiecare moment al razbunarii mele.Respiratia mea a inceput sa accelereze.Ma simteam bine,nespus de sigur pe mine.

-Lasa-ma in pace.Te rog!Te implor!Nu-mi face rau!mi-a zis cu ochii in lacrimi.

-Oh…crede-ma ca-ti fac un bine!i-am zis si mi-am stins tigara de fruntea lui.

A inceput din nou sa urle.L-am facut in toate felurile,i-am zis ca il urasc si ca nu merita sa traiasca.Plansul lui imi facea greata.L-am scuipat apoi am trecut la actiune.

Am infipt acul in buza lui de jos.Era subtire si lung,si a intrat usor.Am inceput sa-i cos buzele cu o dibacie care m-a uimit.El tipa iar eu ma enervam.I-am zis sa taca dar nu m-a ascultat.In ochi i se citea frica…iar din buze se prelingea sange proaspat…mirosul lui era ca un drog pentru mine…Am facut prima cusatura….apoi pe a doua…Greu, fiindca se zbatea.Mi-a luat o ora sa termin…I-am facut 20 de copci.I-am prins si limba de buza de sus.Arata ca dracu’ cand am terminat.Dar nu eram indeajuns de satisfacut…

Cand s-a trezit a inceput sa tuseasca,dar avea buzele cusute si il durea nespus de mult, banuiesc,caci s-a facut vanat la fata.Sangele a inceput din nou sa se prelinga…dar mai mult pe gat…A inceput sa-l inghita,dar dup-aia i-a venit sa vomite…Si a facut-o dar pe nas…In fata mea se dadea un spectacol, iar eu il urmaream cu un mare interes.Cand a inceput sa se linisteasca eu am inceput sa ma plictisesc.

Am stat si m-am gandit pana am gasit o idee....m-am gandit ca si asa are parul rar...ar trebui tuns putin...I-am zis ca o sa ne jucam de-a coaforul.Nu a reactionat.Parea rupt de realitate iar asta ma enerva foarte mult.I-am apasat buzele cu piciorul si a inceput sa se zbata.Pentru ca nu aveam o foarfeca la mine(nu m-am gandit la asa ceva inainte),i-am dat foc la par.A ars complet iar el a lesinat din nou.Eram multumit…In sfarsit m-am simtit razbunat.Am plecat de-acolo si l-am lasat sa zaca intr-o balta de sange.

Am mers acasa si mi-am facut un dus.A doua zi parintii lui au depus plangere la politie impotriva mea.Am fost arestat iar corpul neinsufletit al colegului meu a fost gasit dupa doua zile.

Procesul a decurs lin….probele impotriva mea se adunau iar juratii m-au gasit vinovat din culpa…cu sange rece…un masacru…Am primit 20 de ani de inchisoare…Colegii mei au fost socati iar mama a lesinat…A fost ultima oara cand am vazut-o.

Acum stau in patul meu…linistit…legat de maini si de picioare pentru a nu incerca sa ma sinucid.Sunt trist si ma gandesc ca nu trebuia sa se intample asta…Sunt condamnat la singuratate si nu mai rezist…In minte am un plan diabolic,dar de data asta e impotriva mea…

Un comentariu:

  1. Sa nu faci frate asha ceva... Oricat de mult te-ar enerva cineva... nu merita sa faci puscarie pentru nimic in lume... Chiar daca viata asta e d kkt...

    RăspundețiȘtergere