luni, 6 septembrie 2010

Prieteni sau ipocriti?!


Puteam sa jur ca ma opresc din subiecte de astea "emoide" cum le-as spune eu si A.... cand avem momentele noastre de "citirica".
N-am probleme, sunt ok…Multumesc!:))…ideea este ca tu? ce esti? un ipocrit sau prieten? ti-ai pus intrebarea asta vreodata?..Sincer ma uit in jur si ma scarbesc pe zi ce trece cand vad ca toti sunt pe interes si toti sunt niste mancatori de rahat…altfel nu pot sa ii denumesc…Mi-e scarba sa vad ca sunteti prieteni pe fata….si nu faceti doi bani atunci cand nu mai sunt in preajma voastra si aveti de unde sa "mancati".
Si cui ii pasa ?Mie nu! Puteti sa vorbiti pana va spun eu "STOP ba!:-j"… si apoi mai tineti cont ca voi niciodata nu o sa aveti prieteni adevarati prin comportamentul vostru ipocrit….pff, bat la pariu ca toti au auzit vorba "Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de javre ma feresc eu singur!"…cat de reala poate fii…si da sincer sunt un pic iritat pe moment, insa in astfel de momente vezi cine iti este aproape si cine nu…8-|…Tin sa aduc aminte un citat in care fiecare se regaseste in el si pot sa jur asta…E din Ducesa:x si suna cam asa : "Cand el soseste toate privirele se indreapta spre el.Cand e absent e subiectul tuturor conversatiilor, Iar ce poarta el azi, veti purta voi, ceilalti, maine!"
…Eh si acum sa vedem cate dintre noi nu au observat asta la persoanele alea "inferioare" fata de noi ? [mda...:-j]…Si adevarul crud este ca atunci cand ai un prieten adevarat …ai pe cineva cu care sa zambesti, sa traiesti, sa iti stergi lacrimile…insa in ziua de azi cand interesul poarta fesul, mai putini prieteni adevarati…mai multi ipocriti!:)

nb: De ipocrizie te poti feri, dar de prietenia adevarata niciodata!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu