duminică, 13 septembrie 2015

Pe 14 septembrie va avea loc Ziua Nationala a Femeilor #petoc

          Un corp pe tocuri se misca mai feminin si mai senzual, motiv pentru care nu este de mirare ca barbati considera femeile care poarta incaltari inalte mai atragatoare decat cele care opteaza pentru pantofi plati. Tocurile înalte sunt una din armele de nădejde a femeilor maestre în arta seducţiei.
           Tocul, ca si bijuteriile, are farmecul sau. Nu face o femeie mai frumoasa, ci o pune in valoare, ii da „inaltime” si putere in fata obstacolelor.
           Tocul nu e niciodata incomod atunci cand paseste pe urmele barbatului.
          Mersul cu tocuri cred ca vrea sa simbolizeze gratia pasului de caprioara!
          Tocurile dau eleganta si gratie…dar cine le poarta zilnic, cunoaste amarciunea si chinul…
          Pentru ca asta defineste femeia… sa porti tocuri, inseamna in primul rand sa ai atitudine… sa stii sa mergi cu capul sus, sa nu ‘calci in strachini’ caci atunci se duce toata frumusetea de a fi o femeie pe tocuri!
          Femeia pe tocuri e cea care in momentul in care isi pune tocurile se indreapta grabita spre usa stiind ca in increderea ei sta totul. Timpul fuge in privirea ei… si in favoarea ei. Ea e femeia in a carei privire se citeste faptul ca nu se increde in tocuri ci in ceea ce este.
Cu acest articol particip la concursul organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Nationale a Femeilor #petoc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu consta in 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le ofera clientilor reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu