marți, 4 august 2009

Nu judecati oamenii dupa aparente

Aparentele inseala. Este o zicala foarte adevarata in multe cazuri. Deja am 20 ani si cateva luni si cred ca am intalnit destui oameni in viata mea ca sa stiu acest lucru. Scopul omului in aceasta lume nu este sa judece, ci sa fie judecat indiferent de functia pe care o are sau ce a facut in viata, oricum timpul trece peste el si este uitat de ceilalti, asa a fost pana acum si asa va fi in continuare.
Am deviat de la subiect, ceea ce vroiam cu adevarat sa spun este ca oamenii sunt catalogati de catre alti oameni care au tot felul de prejudecati, si cei care catalogheaza nu sunt nici pe departe mai buni decat cei catalogati.
Totul pe lumea asta depinde de faptele pe care le faci, vorbele pe care le spui, si comportamentul fata de ceea ce faci si ce spui. Nu se tine cont de IQ-ul pe care il ai, pentru ca asa te-ai nascut, si nu esti favorizat fie ca esti mai mult sau mai putin inteligent fata de persoana de langa tine. Intr-adevar esti favorizat daca-ti folosesti inteligenta cu intelepciune, dar aceasta favorizare vine din partea propriei persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu