duminică, 17 mai 2009

Cum sa scapi de criza!Solutii practice


ESTE CRIZA!
Ei si, pentru asta nu trebuie sa ne sinucidem cu totii…
V-ati saturat de analisti-comentatori, de stiri cu criza, si de incompententa din conducerea Romaniei? V-ati saturat de Romania si de criza mondiala?
Înainte sa emigrati,încercati urmatoarele solutii practice…
1. Plimbati-va cu masina. (daca e si un Logan alb, e perfect, daca nu aveti logan alb, imprumutati de la un prieten) Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Îndreptati-l catre masinile care vin din fata. Numarati distrandu-va cate masini franeaza brusc!
2. Reîncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cînd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.
3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii , sau primiti bani de undeva prin western la rubrica « scopul folosirii banilor » scrieti « marijuana ».
4. Cînd sînteti pe un coridor, sariti în loc sa mergeti. Apoi încercati sa numarati cîte persoane se uita la voi crucis!
5. Daca sînteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti « apa plata dietetica, cu o felie de lamaie ».
6. Sunati-va prietenii cu cinci zile înainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.
7. Cînd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat cat puteti de tare « Am castigat! Am castigat! »
8. Daca va aflati într-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand îngrozit « Salvati-va! Au scapat toate animalele! »
9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei!
10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia întrebati farmacistul unde este cabina de proba!
Folosind solutiile practice din acest post nu veti scapa de criza (sau poate veti scapa) dar macar va vor ajuta sa nu deveniti depresivi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu