vineri, 21 ianuarie 2011

Odata...


     
        Si acum imi amintesc perfect toate zilele petrecute cu tine, toate sentimentele adunate din fiecare zi si chiar si ultima zi. Cea in care am plecat... era asa de liniste in camera. Tu langa mine, eu cu capul plecat, amandoi pe pat si nu ziceam nimic. Televizorul era singurul care facea galagie si umplea linistea din camera. Nici nu ma puteam uita la tine pentru ca stiam ca acestea vor fi ultimele momente cand te voi avea asa de aproape de mine. Stiam ca daca indraznesc sa te privesc pentru o secunda in ochi, lacrimile isi vor face aparitia pe fata mea. Preferam sa stau cu capul plecat, cu tine langa mine si totusi sa ma gandesc doar la tine, sa-mi fie dor de tine, de chipul tau, sa incerc sa-mi amintesc vocea ta, atingerea ta si sarutarile tale. Stiam ca va veni ziua asta. Numai o privire sau o vorba si deja imi era dor de tine. Mi-a fost teama ca stiam de ziua asta, stiam  ca va veni foarte curand. Si uite-ma, coborand la masina, incercand sa profit de ultimile 5 minute langa tine, ultimile minute in care iti mai puteam spune ceva privindu-te in ochi. Ultimele minute in care iti mai simteam parfumul si nu in ultimul rand... ultimul...
Au fost momente chinuitoare. Nici nu stiam ce sa-ti spun pentru ca daca iti mai spuneam ceva sau doar un simplu „la revedere” m-ar fi facut sa izbucnesc in plans si nu as fi vrut sa-ti amintesti de momentul acesta cu tristete. Am vrut sa ne despartim exact asa cum ne-am intalnit... zambind. Insa gandul ca voi fi departe de tine intr-un scurt timp, gandul ca nu voi mai adormi in bratele tale, gandul ca nu te voi mai simti langa mine imi intuneca gandurile. Nu puteam simti nimic altceva decat tristete in clipele acelea. Si fara sa vreau ochii mi s-au umplut de lacrimi. Incepeam sa plang pentru ca vedeam si citeam si tristetea din ochii tai. Privirea ta trista m-a facut sa realizez ca totul este adevarat. Tot ce se intampla era adevarat.
O ultima imbratisare- insemna ca momentul a sosit. As fi dat orice sa pot sa intorc timpul si sa retraiesc clipele fara ca acest moment sa mai existe. Nu puteam sa mai spun ceva. Ma uitam din masina cum incep sa ma indepartez de tine. Ma duceam departe de tine. In momentul acela o parte din mine a ramas cu tine.
Vreau sa inchid ochii si dupa cateva secunde sa ii deschid si sa fiu langa tine, sa fie seara, sa ma tii in bratele tale si sa imi spui ”noapte buna iubitul meu”. Vreau sa cred ca tot ce se intampla este un cosmar.
E normal sa tresar la auzul numelui tau, sa imi doresc sa te vad, sa iti aud vocea, sa stiu ce mai faci. E firesc sa vibrez cand imi trec prin fata amintirile cu tine, sa imi doresc sa te strang chiar si pentru o secunda in brate cand esti langa mine. Stiu ca pare absurd poate chiar penal dar e felul meu de a gandi. Inca mai am lacrimi in ochi cand mai vorbesc de tine. Nu cred ca va exista cineva careia sa ii pot oferi inima mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu